top of page

Za střet se zvěří jsme pro klienta získali odškodnění ze životní pojistky

Byl srpen 2018 a náš budoucí klient, pan Martin, se vracel po silnici II. třídy domů. K dopravní nehodě došlo náhle. Z přilehlého lesa do vozovky vběhla srna a závažnému střetu se zvířetem už nešlo zabránit.


Závažná zranění, která klient utrpěl při dopravní nehodě, si vyžádala asistenci záchranných složek, kdy byl řidič motocyklu neodkladně transportován do nemocnice v Kyjově. Zde mu byly zjištěny mnohočetné zlomeniny žeber na levé i pravé straně hrudníku, vážné zranění a otok v oblasti hrudníkové oblasti a natržení sleziny.


Střet se zvěří skončil hospitalizací

Následná léčba si kvůli závažnosti zranění klienta vyžádala dlouhodobou hospitalizaci ve Fakultní nemocnici Brno Bohunice a následovnou hospitalizaci ve Fakultní nemocnici Liberec. Dlouhodobá léčba úrazu měla za následek roční pracovní neschopnost, ovlivnila Martinův pracovní a osobní život, a přinesla s sebou mnohá omezení a komplikace, se kterými se klient potýká dodnes.



Klient měl naštěstí sjednanou soukromou životní pojistku a požádal VOTUM Moje ddškodnění o pomoc při vyřizování odškodnění. Střet se zvěří totiž patří mezi události, na jejichž následné odškodnění běžné povinné ručení nestačí. Omezující následky zranění, ke kterým došlo při vážné dopravní nehodě, bylo díky životní pojistce možné zmírnit odškodněním z pojištění a připojištění ze soukromé pojistky.


Odškodnění zranění a trvalých následků

Aby bylo možné klienta odškodnit v maximální možné výši, posoudil specialista na úrazová a životní pojištění společnosti VOTUM Centrum Odškodnění, a. s. podmínky pojistné smlouvy. Právě tento krok je důležitý a lidé zde z pomoci odborníků nejčastěji dělají chyby. Díky důkladné analýze jsme našemu klientovi pomohli získat odpovídající plnění. Již v prvních týdnech spolupráce mu bylo z pojišťovny vyplaceno odškodnění ve výši 68 400 Kč za dávky denního připojištění.


V průběhu následujících dvou týdnů, z důvodu již ustáleného zdravotního stavu a postoupeného lékařského vyšetření u revizních lékařů, bylo pro Martina vymoženo další plnění ve výši 640 000 Kč ze sjednaného připojištění trvalých následků.


Protože byl klient s našimi službami spokojen, obrátil se na nás i s dalšími nároky k vyřízení, kterými se naše společnost v současnosti zabývá. Nenechávejte své peníze pojišťovnám a získejte odškodnění, které Vám skutečně náleží. Ověřit své nároky na odškodnění za zranění při nehodě můžete i 3 roky nazpět.




52 zobrazení0 komentářů

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page